Anonyymi asiakas 1

Muutosneuvottelut ja lomautukset alle 20 hengen konsulttiorganisaatiossa.

Case study image

Muutos: Muutosneuvottelut alle 20 hengen konsulttiorganisaatiossa, heikentyneen projektitilanteen myötä edessä mittavat lomautukset. 

Miksi Guidin? Kun on tilanne päällä ja voimavarat vähissä, Guidin on todella nopea tapa päästä tilanteen tasalle: kävimme henkilöstön kanssa keskustelua tuloksista jo neljän päivän kuluttua siitä, kun kuulimme työkalusta ensimmäisen kerran. Anonyymi vastaaminen mahdollistaa avoimen ajatusten jakamisen.

Hyödyt: Riskitaso oli ensimmäisessä mittauksessa kaikilla osa-alueilla korkea ja havahdutti siihen, että meidän pitää pystyä huomioimaan ihmiset tunteineen paremmin. Tuloksia ei ole aina kiva nähdä, mutta opimme, että jos asioista ei puhuta avoimesti, epävarmuus kasvaa ihmisten mielissä. Guidin auttaa meitä selviämään haastavasta tilanteesta ja varmistamaan, että meillä on sitoutunutta henkilöstöä, kun tilanne paranee.

Kun tuloksia käydään yhdessä läpi, ihmiset oivaltavat, etteivät ole yksin ajatustensa kanssa. Guidinin avulla vaikeistakin asioista on helpompi keskustella rakentavalla tavalla.

Anonyymi

Henkilöstöammattilainen

Consultant organization

Voisiko Guidin auttaa sinun muutoksessasi?