Parempien muutosten puolesta

USP Image

Onnistuminen on aina ihmisistä kiinni

Vaikka muutos suunniteltaisiin kuinka huolellisesti, kohdataan sen johtamisessa aina erilaisia ennustamattomia reaktioita. Vaihtelevat tunteet, vikaan mennyt viestintä ja tuen puute hidastavat etenemistä ja maksavat aikaa ja rahaa – puhumattakaan näiden vaikutuksista ihmisten sitoutumiseen, motivaatioon ja hyvinvointiin.

USP Image

Muutoskyvykkyydellä kilpailuetua

Organisaatiot kohtaavat enemmän muutoksia kuin koskaan. Siksi vaikuttava muutosjohtaminen on menestymisen edellytys. Tiedämme tämän kokemuksesta: Guidin on spinoff Euroopan parhaana työpaikkana palkitusta teknologiayritys Vincitistä, ja tiimimme jäsenet ovat olleet kehittämässä kansainvälistä tunnustusta saaneita modernin henkilöstöjohtamisen malleja.

USP Image

Guidin on oppaasi muutoksissa

Tiimimme vankka osaaminen teknologian, johtamisen ja organisaatiopsykologian aloilta auttavat meitä kehittämään jatkuvasti yhä parempia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Guidin yhdistää käytännön kokemuksemme ja muutosjohtamisen teoriat työkaluksi, joka auttaa organisaatioita onnistumaan itse.

USP Image

Inhimillinen on muutosvoimaa

Me tahdomme, että jokaisessa muutoksessa on tilaa keskustelulle ja erilaisille kokemuksille. Yhdessä tekemällä tavoitteet saavutetaan varmimmin. Muutoksessa inhimillinen ei ole vain riski, vaan ennen kaikkea voimavara.

Voisiko Guidin auttaa sinun muutoksessasi?