Qvik

Ulkopuolinen rahoitus kansainväliseen kasvuun.

Case study image

Muutos: Ulkopuolinen rahoitus kansainväliseen kasvuun. Pian tämän jälkeen kohdattiin toinenkin muutos, kun haastava markkinatilanne johti yrityksen historian ensimmäisiin lomautuksiin.

Miksi Guidin? Guidin on palvellut meitä jo pidempään osaamisen kehittämisessä. Rikas ja selkeä data muutoskokemuksesta auttaa johtamaan muutostilanteiden inhimillistä puolta. Palvelupakettiin kuuluva sparraus auttaa näkemään syvemmälle tuloksiin ja oppimaan niiden tulkinnasta – esimerkiksi punaisella olevaa mittaria ei pidä pelästyä, vaan monet ilmiöt ovat tietyissä tilanteissa normaaleja. 

Hyödyt: Saimme konkreettisia toimenpide-ehdotuksia viestinnän kehittämiseen ja muutoksen fasilitointiin. Guidinin mahdollistama avoin keskustelu on auttanut käsittelemään tilannetta ja ihmiset ovat pysyneet talossa. Kun muutos koskee laajaa joukkoa ja herättää tunteita, suosittelen tällaisen työkalun hyödyntämistä johtamisen tukena. 

Kaikki eivät näe muutostilannetta samalla tavalla kuin johto. On tärkeää ymmärtää ihmisten erilaisia kokemuksia, jotta osataan toimia oikealla tavalla.

Tuukka Vauramo

Co-Founder and Chairman

Qvik

Voisiko Guidin auttaa sinun muutoksessasi?