Yhdistimme työelämän tulevaisuuden ja teknologian

USP Image

Rakensimme Guidinin ratkomaan haasteita, joita HR-ammattilaisina kohtasimme päivittäin.

Miten tukea tiimejä toimimaan ketterämmin ja itseohjautuvammin? 
Miten huomioida yksilölliset tarpeet? 
Miten auttaa tiiminvetäjiä toimimaan valmentavammin?

Ja ennen kaikkea, miten hyödyntää dataa työmme perustana arvailun sijaan?


Päätimme unohtaa vanhat käytännöt ja aloittaa alusta. Kehitimme modernit HR-mallit jatkuvaan oppimiseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ketterään tiimityöhön ja työntekijäkokemukseen. 

Pian huomasimme tarvitsevamme digitaalisen työkalun tukemaan kehittämiämme malleja, mutta sellaista ei ollut olemassa.

Päätimme tehdä työkalun itse.

USP Image

Ensimmäinen versio LaaS, Leadership as a Service, perustui palvelevan johtamisen malliin, jossa työntekijä nähdään sisäisenä asiakkaana. 

Loimme alustan, joka auttaa yksilöitä ja tiimejä johtamaan itseään. Sen tarjoama tieto luo ymmärrystä paremman päätöksenteon ja toiminnan tueksi. 

Mallin avulla organisaatiomme valittiin kolme kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksessa ja Euroopan parhaaksi työpaikaksi vuonna 2016.  

Kun muut työyhteisöt alkoivat benchmarkata meitä, ymmärsimme, että käsissämme on ainutlaatuinen HR-työkalu, jonka avulla meillä on mahdollisuus auttaa lukemattomia organisaatioita Suomessa ja maailmalla. 

USP Image

Yhdessä edelläkävijäasiakkaiden kanssa kehitimme mallimme palvelemaan erilaisia organisaatioita. Guidin oli syntynyt. 

Tiimimme vankka tausta ketteristä menetelmistä, kokeilukulttuurista, ja tuotekehityksestä sekä osaamisemme ohjelmistokehityksen, johtamisen, palvelumuotoilun, organisaatiopsykologian sekä organisaatio- ja kasvatustieteiden aloilta auttaa meitä kehittämään jatkuvasti yhä parempia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kiihdytä kohti tulevaisuuden työelämää

Ota yhteyttä