Muutos

Entä jos 100% muutoksista onnistuisi?

Oli muutoshanke millainen tahansa, sen onnistuminen on aina ihmisistä kiinni. Guidin auttaa tunnistamaan muutoksen inhimilliset riskit ja saavuttamaan strategiset tavoitteet.

Case study image
Platform Image

Muutos tehdään yhdessä

Organisaatiouudistus, uusi palkkamalli, fuusio, muutosneuvottelut, hybridiarki tai ERP-hanke? Guidinin avulla seuraat, miten ihmiset kokevat muutoksen.

Kun tunnistat inhimilliset riskit ajoissa ja ymmärrät haasteiden juurisyyt, tiedät, mitä toimenpiteitä muutoksen edistäminen vaatii.

Voit lopettaa arvailun, kohdistaa resurssit oikeisiin asioihin ja varmistaa, että saavutatte taloudelliset ja liiketoiminnalliset tavoitteet – yhdessä.

Näin johdat muutosta Guidinin avulla

Ratkaisumme avulla otat muutoksen haltuun helposti ja nopeasti missä tahansa muutoksen vaiheessa – ennakoivasti suunnittelun alkumetreillä tai myöhemmin myllerrysten keskellä.

Platform Image

Seuraa tilannetta muutoskokemuskyselyllä

Kysymyskirjastostamme laadit nopeasti tarpeitasi vastaavan kyselyn. Jokaisen kysymyksen kohdalla heikon arvion antajia rohkaistaan tarkentamaan vastauksensa syitä.

Platform Image

Tunnista muutoksen riskitaso

Guidin kertoo yhdellä vilauksella muutoshankkeen riskitason ja nostaa esiin tärkeimmät huomiot. Voit suodattaa tuloksia yksiköittäin ja ammattiryhmittäin.

Platform Image

Syvenny inhimillisiin mittareihin

Muutoskokemuskyselyn mittaristolla pysyt muutoksen pulssilla. Mikä on psykologisen turvallisuuden tila? Ovatko ihmiset tietoisia muutoksen syistä ja hyödyistä? Luottavatko he muutoksen onnistumiseen?

Platform Image

Ymmärrä muutoksen tunneilmastoa

Tunteita johtamalla ei vain luoda empaattisempaa työympäristöä, vaan ennen kaikkea pienennetään sekä nykyisten että tulevien muutosten epäonnistumisen riskiä.

Platform Image

Tartu toimeen ja tarjoa tukea

Mittareiden syvempi tarkastelu auttaa tunnistamaan riskit ja niiden juurisyyt tiimikohtaisesti. Näin voit tarjota tukea oikea-aikaisesti siellä, missä sitä tarvitaan.

Asiakkaidemme kokemuksia

Muutoskokemuskyselyn tulosten perusteella käydään joka kerta hyvää keskustelua ja päästään kiinni mahdollisiin etenemisen esteisiin.

Ville Keskinen
Toimitusjohtaja
Leanware

Guidinin muutoskokemuskysely tarjosi muutosprosessiimme selkeän toimintamallin, jolla pystymme painottamaan oikeita asioita muutoksen edetessä.

Vesa Haapamäki
Toimitusjohtaja
Tuomi Logistiikka

Kaikista maailman työkaluista, joita olemme nähneet ja kokeilleet, Guidin on positiivisin kokemus.

Tiina Kauma
Kehittämispäällikkö
Tredu

Otetaanko muutos haltuun yhdessä?

Ota yhteyttä niin jutellaan, miten Guidin voi toimia sinun muutoshankkeesi tukena.

Halutessasi autamme sinua aina kyselyn laatimisesta johtoryhmän työpajoihin.

Tutustu muihin ratkaisuihimme

Valitse organisaatiosi tarpeeseen sopiva yksittäinen ratkaisu tai ota käyttöön koko Guidin ja johda henkilöstön kehittämistä modernilla otteella.

Lataa opas jatkuvan muutoksen johtamiseen

Mukana 10 ketterää käytäntöä esimerkkeineen.

Hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Avaa PDF
PDF Cover

Kiihdytä kohti tulevaisuuden työelämää

Ota yhteyttä